Sjoelen voor volwassenen

Aanvang 19.30 uur. U kunt geheel vrijblijvend een keer een avondje mee sjoelen.  

Eieren Kaarten

Dit is alweer de laatste kaartavond van het seizoen! Deze avond gaan we  klaverjassen en hartenjagen. Het kaarten is alleen voor LEDEN en  donateurs van 16 jaar en ouder. Aanvang 20.00 uur. De zaal gaat open om 19.30 uur.                  

Eieren zoeken

Voor kinderen t/m groep 8. We beginnen om 10.00 uur. Zorg dat je op tijd bent want het hek gaat precies om 10.00 uur open! Deze activiteit is alleen voor LEDEN! Uiteraard is de paashaas deze ochtend ook aanwezig om mee op de foto te gaan. LET OP: Voor deze activiteit moet van te voren […]

Mozaiek Steken

Ook dit jaar heeft SV Kindervreugd zich weer  ingeschreven om mee te doen met de mozaïekwedstrijd van de Bloemen mozaïek Lisse. Zaterdag 15 april zal de jury komen keuren en het weekend  zullen vele mensen de mozaïeken komen bewonderen. We  starten met steken op woensdag 12 april om 19.00 uur. Donderdag en vrijdag starten we […]

Mozaiek : De Koffie Staat Klaar

De speeltuin is de hele dag open om het mozaïek te komen bewonderen. Van 12.00 tot 17.00 uur is ook het gebouw open om lekker een kopje koffie/thee of wat anders te gebruiken.  

Sjoelen voor volwassenen

Deze avond is alweer de laatste sjoelavond van het seizoen. Aanvang 19.30 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje sluiten we het sjoelseizoen gezellig af.  

BINGO voor groep 3 t/m 14 jaar

Aanvang 14.00 tot 15.00 uur. Afsluiting van het winterseizoen. Tevens hebben we de prijsuitreiking van de sjoelcompetitie voor de jeugd. Deze bingo is alleen voor LEDEN, en is gratis.  

Darten

Aanvang 20.00 Iedereen van 16 jaar en ouder is van harte welkom om te komen darten. Voor leden is deelname gratis. Niet-Leden zijn ook welkom maar betalen €1.50 per avond.    

Koningsdag

  Op deze dag organiseren we weer de oud Hollandse kinderspelen. Opgeven kan op de dag zelf in de speeltuin. Inschrijven kan van 09.30 tot 10.00 uur . De spelen beginnen om 10.00 uur. De indeling is als volgt: Blokjes rapen:         t/m 4 jaar Vlaggetje steken:    5 jaar Was ophangen:        6 jaar Zaklopen:                7 […]

Darten

Aanvang 20.00 Iedereen van 16 jaar en ouder is van harte welkom om te komen darten. Voor leden is deelname gratis. Niet-Leden zijn ook welkom maar betalen €1.50 per avond.    

Hartenjagen

Ook voor het hartenjagen is dit alweer de laatste avond van het seizoen. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Aanmelden bij Rosalinde Mens 0252-420485. Hartenjagen is alleen voor leden van de speeltuin.        

Open Dag

Van 11.00 tot 15.00 uur organiseren we een open dag. Iedereen is welkom! Deze dag is er genoeg te doen in de speeltuin. Er zijn spelletjes, je kunt knutselen, er is een springkussen, je kunt wat lekkers halen. Kortom kom gezellig naar de speeltuin toe op zaterdag 3 juni!    

Sponsors

Website created by MediaMartin